Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان نظام پزشکی به بیان توضیحاتی در خصوص عدم امکان افزایش نرخ بیمه پس از افزایش تعرفه‌های پزشکی پرداخت. شهرام غفاری در گفت‌وگو با میزان گفت: تعرفه‌ها باید با بهای تمام شده خدمت تناسب داشته باشد و دولت از تعرفه برای تنظیم رفتار بازار بهره می‌برد و برای مثال ممکن است ۲ برابر و یا نصف قیمت واقعی یک خدمت و یا کالا پرداخت شود تا بازار را بر اساس آن تنظیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نظام پزشکی معتقد است که تورم تا اندازه‌ای در جامعه افزایش پیدا کرده است که تعرفه‌های موجود پوشش مناسبی ندارند که البته من می‌گویم حق با آن‌ها است، اما چه کسی باید این هزینه را بپردازد؟ مردم یا بیمه‌ها و دولت. مردم نمی‌توانند این هزینه‌ها را متحمل شوند چرا که تورم به همان نسبت شرایط اقتصادی را برای آن‌ها دشوار کرده و آن‌ها را تحت فشار قرار داده است و منابع جدیدی ندارند که به این امر اختصاص دهند و به همین دلیل دولت و بیمه‌ها باقی می‌مانند. بیشتر بخوانید: کاهش مالیات برای پزشکان آسیب دیده از کرونا/ تعرفه‌های پزشکی باید ۶۰ درصد افزایش پیدا کند وی افزود: آیا دولت امروز این امکان را دارد که منابع جدیدی را به افزایش تعرفه‌های پزشکی تخصیص دهد و اگر چنین منابعی دارد ما خوشحال می‌شویم و دست جامعه پزشکی را هم می‌بوسیم و تعرفه‌ها را افزایش می‌دهیم.

مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه منابع بیمه سلامت از دولت و منابع بیمه تامین اجتماعی هم از خود مردم تامین می‌شود، اظهار کرد: بیمه شدگان ۷ درصد از حقوقشان را به تامین اجتماعی اختصاص می‌دهند که بخشی از آن به درمان و بخشی دیگر به بازنشستگی اختصاص پیدا می‌کند و کارفرما هم بخشی را اختصاص می‌دهد.

غفاری توضیح داد: برای افرایش نرخ بیمه هزینه‌های درمانی به دنبال افزایش تعرفه‌های پزشکی یا باید سهم بیمه کارفرمایی و یا سهم بیمه کارمندی و کارگری افزایش یابد که این اقدام افزایش فشار اقتصادی به مردم را به همراه دارد و افزایش بیمه کارفرمایی باید در شرایط رشد اقتصادی صورت گیرد و این در حالی است که هم اکنون به دلیل شرایط کرونایی در شرایط رکورد قرار داریم ما هم اکنون شرایط افزایش نرخ بیمه را نداریم و راهکاری به جز مدارا وجود ندارد و در شرایطی که رشد اقتصادی حاصل شود و منابع در آمدی افزایش پیدا کند به شدت موافق این موضوع هستیم که به تدریج به سمت بهای تمام شده واقعی برویم تا باری به دوش فردی نیفتد.

مدیر کل درمان غیر مستقیم در پاسخ به این سوال که افزایش چند درصدی تعرفه‌ها‌ی پزشکی عادلانه است، گفت: این امر به شرایط جامعه بستگی دارد برای مثال امروز همه به روی مبلغ ۵۰ هزار تومان توافق می‌کنند و به نظرشان عادلانه است و این در حالی است که ممکن است فردا مولفه‌های اقتصادی در جامعه تغییر کنند و تعرفه‌های پزشکی هم باید متناسب با آن تغییر کنند. برای مثال نظام پزشکی بهای تمام شده را ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرده است و این در حالی است ما در حال حاضر امکان افزایش نرخ بیمه را نداریم و منابعمان چنین اجازه‌ای را به ما نمی‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: تامین اجتماعی تعرفه‌های پزشکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تامین اجتماعی تعرفه های پزشکی افزایش تعرفه های پزشکی افزایش نرخ بیمه تامین اجتماعی نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۲۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه