Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@15:26:09 GMT

کاهش نرخ بیکاری در البرز

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۷۱۵۲

به گزارش جام جم آنلاین البرز، حسین فلاح نژاد، در دومین نشست شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیر مجموعه تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: الکترونیکی شدن فرآیند‌های اداری در دستگاه‌های دولتی و به ویژه در وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی مهمترین راهکار برای شفافیت و ارتقا سلامت اداری و سرعت بخشی به ارائه خدمات به جامعه هدف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز در این نشست که به میزبانی اداره کل تامین اجتماعی برگزار شد با اشاره به عملکرد بسیار خوب دستگاه‌های زیر مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در تحقق ماموریت‌های ابلاغی وزارت متبوع به ویژه در ایام کرونا  افزود: مجموعه دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت متبوع در استان البرز بر اساس گزارش‌های مسئولین وزارت کار دارای تعامل ویژه و مثال زدنی در کشور با یکدیگر هستند و برایند این تعامل در اجرای موفق طرح‌های مشترک این اداره کل با دستگاه‌های زیر مجموعه برای ارائه خدمات به جامعه هدف استان  کرد قابل توجهی تاکنون داشته است. فلاح نژاد گفت: اداره کل تعاون، کار وفاه اجتماعی، با تامین اجتماعی به ویژه در حوزه‌های مشترک مانند کمیته‌های سخت وزیان آور، بیمه بیکاری و با بانک‌ها وصندوق‌های زیر مجموعه در استان در خصوص ارائه تسهیلات به ویژه تسهیلات اشتغال زا و نیز نهاد‌های حمایتی مانند صندوق بیمه اجتماعی عشایر و روستائیان، بهزیستی و نیز آموزش فنی و حرفه‌ای وبازنشستگی همکاری خوب و موثری در رفع مسائل جامعه کار وتلاش استان داشته و دارد که امیدوارم این همکاری‌ها همواره بهتر و بیشتر از گذشته نیز ادامه داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به انجام فرآیند‌های دریافت تسهیلات کرونا در قالب دولت الکترونیک و مزایای آن در کاهش مراجعات مردم به ادارات  مربوطه در این خصوص در ایام کرونا افزود: الکترونیکی شدن فرایند‌های دریافت تسهیلات کرونا وبرقراری مقرری بیمه بیکاری در روز‌های ابتدایی کرونا که منجر به بیکاری جمع زیادی از مردم شد توانست بار مراجعات بسیار زیادی از مردم در این خصوص به ادارات کل تعاون، کار و تامین اجتماعی ونیز هزینه‌های ناشی از این مراجعات را کاهش دهد.
مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی استان البرز در ادامه به افزایش چشمگیر بیمه شدگان اجباری در استان در سال ۹۹ اشاره کرد گفت: علی‌رغم مشکلات ناشی از شیوع کرونا تعداد بیمه شده‌های اجباری استان که آمار آن از مهمترین و دقیق‌ترین آمار در خصوص فرایند‌های اقتصادی است در حال حاضر در حال رشد است و تاکنون به ۳۱۷ هزار نفر بر اساس سامانه‌های تامین اجتماعی رسیده است و از بهمن ۱۳۹۸ تا به امروز چیزی حدود ۲۰ هزار نفر به تعداد بیمه شده‌های اجباری افزوده شده و نرخ بیکاری استان هم به تبع آن کاهش یافته است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اداره دستگاه تعاون دستگاه های زیر مجموعه تامین اجتماعی کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی

تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند.

به گزارش مشرق، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریانمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟