Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، «ابراهیم کشاورز» در جمع خبرنگاران گفت: همه دانشجویان مراکز آموزش عالی دولتی و آزاد از این پس می‌توانند با مراجعه به مراکز تامین اجتماعی و پرداخت مبلغی نسبت به بیمه کردن خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: بیمه‌هایی با نرخ‌های ۱۲ درصد، ۱۴ و ۱۸ درصد برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز همچنین اظهار داشت: زنان خانه‌دار هم می‌توانند با مراجعه به مراکز تامین اجتماعی با انعقاد قراردادهایی با نرخ ۱۲ درصد، ۱۴ درصد و ۱۸ درصد بیمه شوند.

وی گفت: جمعیت زیر پوشش تامین اجتماعی در فارس، ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار نفر است که از نظر تعداد بیمه شده این استان رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.

کشاورز بیان کرد: ۲۰۷ هزار مستمری بگیر، ۷۶۰ هزار نفر بیمه شده اصلی، ۴۷۰ هزار بیمه شده اجباری و ۵۳ هزار بیمه شده کارگر ساختمانی در این استان وجود دارد.

مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس با بیان اینکه این سازمان ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان تعهد شامل، مستمری، مقرری، هزینه درمان و ... را پرداخت می‌کند، اظهار داشت: عیدی مستمری بگیران تامین اجتماعی در این استان رقمی معادل ۲۵۰ میلیارد تومان است که در روزهای آینده پرداخت می شود.

کشاورز همچنین در مورد طرح‌های جدید این سازمان که در سال ۹۸ اجرا شده، گفت: در سال جاری، پرونده الکترونیکی بیمه‌شدگان شامل ۴۱۷ هزار پرونده در سامانه این سازمان بارگذاری شده تا جا به جایی سوابق زودتر انجام شود و مردم خدمات بهتر و سریع‌تری دریافت کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان فارس افزود: در فاز دوم طرح پرونده الکترونیک که از بهمن ۹۸ آغاز شده و تا شهریور ۹۹ ادامه دارد، همه پرونده‌های رتبه یک و ممتاز بارگذاری خواهد شد که در مجموع بیش از یک میلیون پرونده را شامل می‌شود.

وی حذف عکس از دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی را از دیگر اقدامات این سازمان در سال ۹۸ عنوان کرد و گفت: دیگر نیاز به ارایه عکس در هنگام دریافت دفترچه بیمه جدید نیست و این کار تنها از طریق ارایه کارت ملی انجام می‌شود.

کشاورز در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در سال ۹۸ طرح معافیت حق بیمه شرکت‌های دانش بنیان با هدف توسعه فضای کسب و کار این مشاغل در دستور کار قرار گرفته که بر اساس آن بدون پرداخت حق بیمه مفاصا حساب این واحدها صادر خواهد شد و در قالب اجرای این طرح ۶ هزار کارگاه دانش بنیان در استان فارس مشمول این بخشودگی و معافیت شده و از آن استفاده کردند.

وی با اشاره به افزایش حدود ۲۰ هزار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در سال 98 گفت: هم اینک حدود ۱۲ هزار نفر بیمه شده در فارس وجود دارد که از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند که تعداد این گروه به نسبت سال 97 حدود یک هزار نفر افزایش یافته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان فارس هم در این نشست اظهار داشت: در دهه فجر 98 کار بازسازی و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان شهید بهشتی شیراز به اتمام رسید و این مرکز افتتاح شد.

اکبر امیری افزود: فضای بخش اورژانس بیمارستان شهید بهشتی شیراز در پی این بهسازی، از ۴۵۰ مترمربع به 2 هزار و ۱۵۰ مترمربع مساحت افزایش پیدا کرد که در حال حاضر نیز این بخش بزرگترین اورژانس را در بین بیمارستان های ملکی تامین اجتماعی در کشور دارد.

به گفته وی، همچنین در دهه فجر امسال درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان سپیدان در استان فارس نیز به بهره‌برداری رسید.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان فارس به موضوع امکان پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در سال 98 با شیوه تهاتر اشاره و بیان کرد: این شیوه تسویه مطالبات در سال ۹۷ به تصویب هیات مدیره این سازمان رسید و از یک سال گذشته تا کنون، مطالبات مراکز درمانی با شیوه تهاتر پرداخت می‌شود.

 امیری ادامه داد: مطالبات مراکز درمانی در سال‌های گذشته مشکلاتی را برای نهادهای بیمه‌گر به وجود آورده بود که خوشبختانه اکنون بیش از ۴۰ درصد مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی به صورت ماهانه با روش تهاتر پرداخت می‌شود و اکنون مطالبات مراکز درمانی به روز شده در حالی که در سال‌های گذشته پرداخت با حدود ۱۱ ماه تاخیر انجام می‌شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی فارس، اضافه کرد: پرداخت مطالبات داروخانه‌ها در این استان نیز اکنون از تسویه ۶ ماهه به حدود ۴ ماه کاهش یافته و مطالبات پزشک خانواده نیز تا آذرماه و مطالبات مراکز دیالیز هم تا شهریور ۹۸ پرداخت شده است.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود که در سال آینده شاهد افتتاح درمانگاه شهرستان زرقان و بعد از آن نیز درمانگاه فیروزآباد باشیم و بعد از افتتاح این مراکز همه شهرستان‌های این استان که جمعیت بیمه شده تامین اجتماعی آنها 20 هزار نفر باشد از درمانگاه ملکی این سازمان بهره‌مند خواهند بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان مدیر درمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی استان فارس مطالبات مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس پرداخت می شود هزار بیمه سال ۹۸ بیمه شده هزار نفر ۱۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید